18-01-2013: Nieuwbouwactiviteiten de Imminkhoeve Lemele gestart.

Deze week is er gestart met het grondwerk voor de bouwwerkzaamheden voor en nieuw- en verbouw van vakantiecentrum de Imminkhoeve te Lemele. De bouw, op een steenworp van ons eigen bedrijfspand gelegen, zal worden gerealiseerd in samenwerking met Van Dijk Bouw uit Hardenberg.  Doelstelling van de nieuw- en verbouwactiviteiten voor de opdrachtgever is om toonaangevend te blijven in Nederland op het gebied van vakanties voor gehandicapten. Architect Peters en Lammerink Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp en het installatiewerk zal worden uitgevoerd door Installatiebedrijf Morrenhof Jansen uit Dalfsen.

Op de website van de Imminkhoeve zal gedurende de bouw een dagboek worden bijgehouden en foto’s van de voortgang tijdens de bouw, zie bijgaande links.

De link naar het ‘dagboek’ : http://www.imminkhoeve.nl/nl/site/dagboek-bouw

De link naar het foto-album bouw: http://www.imminkhoeve.nl/nl/gallery/gallery/gallery_id,40