21-01-2013: Groep 5 Basisschool Ichthus op bezoek bij Exel Lemele

In het kader van het thema “Bouwen”, welke groep 5 van basisschool Ichtus uit Lemele momenteel behandeld binnen het lesprogramma, kwamen de kinderen en de leerkracht op bezoek bij Exel Lemele. Na eerst wat verteld te hebben over het bouwproces van vroeger en nu en het proces binnen de timmerfabriek door Anton jr. en sr., werd er een rondleiding gegeven door de timmerfabriek. De kinderen hebben geboeid geluisterd en gekeken en zijn na beantwoording van de vele vragen terug gegaan naar school om hierna te genieten van het winterse weer.
Opleiden van vakmensen is een belangrijk onderdeel binnen de bouwbranche. In het kader van het enthousiast maken van mensen, hopen wij op er meer mensen gaan kiezen voor een mooie en uitdagende job binnen de bouw. Komt je kind van het VMBO en heeft deze een talent voor techniek, dan kan deze een opleiding volgen bij HACO/RTC Bouw Opleidingen, zie www.rtc-hardenberg.nl/bouw/
Klik op onderstaande de foto’s om deze beter te kunnen zien.