28-01-2013: aanstaande zaterdag Woonevent Hardenberg

Aanstaande zaterdag 2 februari organiseert gemeente Hardenberg, in het kader februari 2013: woonmaand, een gratis toegankelijk Woonevent. Exel Lemele zal hier, in samenwerking met Makelaarskantoor M. Bouwman, aanwezig zijn om haar nieuwplannen voor Garstlanden III te Gramsbergen te presenteren. Ook kunt u informatie krijgen over andere nieuw- of verbouwmogelijkheden met Exel Lemele. Voor meer informatie over het project te Gramsbergen, zie Woningaanbod op deze site

Het Woonevent, gehouden in het gemeentehuis te Hardenberg, heeft als doelstelling om belangstellenden te informeren over de bouwmogelijkheden binnen de gemeente Hardenberg.  Partijen als makelaars, hypotheekverstrekkers of ontwikkelaars zullen aanwezig zijn. U bent van harte welkom van 11.00 uur tot 16.00 uur. Voor meer informatie zie: http://www.hardenberg.nl/volledig-overzicht/actueel/bericht/woonmaand-start-met-woonevent-hardenberg-op-2-februari/