01-03-2013: Villa te Ommen gaat laatste fase van de afbouw in.

De mooi aan de rand van Ommen gelegen villa voor de fam. v.d. Boon gaat al weer richting afronding. De door architect Kees Hofstee van LIBRA Architectuur uit Ommen ontworpen villa heeft allure en is ontworpen met aandacht voor materiaalkeuze en -gebruik. Het installatiewerk wordt uitgevoerd door Installatiebedrijf Tijhaar uit Vilsteren.

Momenteel werkt Boer Kozijnen uit Zwolle aan het plaatsen van de de kozijnen, nadat de voeger het metselwerk, waarbij vooral het bijzondere metselwerk opvalt, heeft ingevoegd. Aan de binnenzijde wordt hard gewerkt door onze eigen medewerkers, tegelzetbedrijf Buter en Boeve Afbouw Lemelerveld om de binnenzijde net zo veel uitstraling te geven als dit aan de buitenkant het geval is. Net even en dan kunnen de bewoners van deze villa genieten van de rust en het uitzicht op dit bijzondere plekje van Ommen.

Wilt u ook een woning of een villa bouwen? Exel Lemele kan u hierbij helpen om uw dromen werkelijkheid te laten worden. Vraag naar onze brochure!