Past aanpassing bestemmingsplan in uw toekomstplaatje?

Verschillende gemeenten actualiseren hun bestemmingsplan. In deze ontwerp- of voorontwerpfase heeft u de kans uw wensen onder de aandacht te brengen en eventuele fouten te laten herstellen. Ons agrarische-team heeft alle kennis in huis om u hierbij te ondersteunen.

Het bestemmingsplan

Omdat een bestemmingsplan een geldigheidsduur heeft van 10 jaar is het belangrijk dat u nu beoordeelt of het bestemmingsplan past bij uw toekomstplannen. Als u het niet eens bent met de weergave van het bouwvlak, de bijbehorende regels voor uw (bedrijfs)locatie en/of de omgeving van de (bedrijfs)locatie, kunt u dit aangeven bij de gemeente.

Uit onze ervaring blijkt dat verandering van het bestemmingsplan buiten deze procedure vaak een tijdrovende en kostbare klus is. Informeer daarom goed of het plan bij uw situatie klopt.

Ligt in uw gemeente het bestemmingsplan ter inzage?

Wij kunnen u helpen bij het beoordelen van het bestemmingsplan voor uw locatie(s) in het plangebied. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het schrijven en indienen van een zienswijze.

Uitwerken van uw plannen

Ook kunnen wij u helpen om uw toekomstplaatje uit te tekenen en eventueel door te rekenen. Wij verrichten tegenwerk voor milieu- en bouwvergunningen en werken samen met u om uw toekomst bereikbaar te maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.