06-05-2013: Update voortgang varkenstal Nieuweroord – kelderbouw en roostersleggen

De werkzaamheden op de bouwplaats zijn momenteel voornamelijk het storten van de in het werk gemaakte betonwanden en het leggen van de benodigde roosters.

Op de foto’s kunt u de voortgang zien.

Wanneer u bouwplannen heeft in de agrarische bouw, dan kunnen wij u begeleiden van initiatief tot oplevering. Dus ook voor het tekenwerk en voor het aanvragen van de benodigde vergunningen, kunt u gebruik maken van onze diensten. Neem voor meer info contact op met ons kantoor: 0572-331446.

roosters onderbouw varkensstal overzicht foto varkensstal onderbouw overzicht foto varkensstal onderbouw varkensstal foto 4 leggen roosters varkensstal overzicht foto onderbouw varkensstal kelderbouw varkensstal roosters leggen varkensstal kelderbouw varkensstal