24-05-2013: Schade door houtworm in recreatiewoning vakkundig verholpen

Voor een vaste opdrachtgever heeft Exel Lemele een karakteristieke blokhutten recreatiewoning weer up-to-date gemaakt. De houten veranda van de recreatiewoning had last van houtworm. De aangetaste balken zijn door ons vervangen en de recreatiewoning houtworm vrij gemaakt.

De bijgaande foto’s geven een impressie van de door houtworm veroorzaakte schade en de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Na het aanbrengen van het benodigde schilderwerk door de opdrachtgever, is deze recreactiewoning weer helemaal up-to-date.Situatie vooraf Houtworm Houtworm detail Tijdens uitvoering Na afloop detail Na afloop voor schilderwerk Na afloop voor schilderwerk voorgevel

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor: 0572-331446.