11-10-2013: Exel morgen aanwezig op Woonevent Hardenberg.

 

Exel aanwezig op Woonevent te Hardenberg.

Wie zich wil laten informeren over bouwen en wonen in de gemeente Hardenberg, kan komende zaterdag van 10.30 tot 14.30 uur terecht op het gemeentehuis van Hardenberg.

Dan wordt in het kader van ‘Woonmaand Oktober’ het Woonevent Hardenberg gehouden. Het aanbod is divers: van het kavel- en woningaanbod in de gemeente tot informatie over architectuur en woningstyling. Diverse woonpartners van de gemeente zijn aanwezig, waaronder ook Exel. Wij presenteren o.a. onze bouwplannen te Gramsbergen. Ook voor particulieren met bouwplannen op gemeentelijke kavels kunnen wij informeren over de bouwmogelijkheden van onze Exellent woningen. Samen met makelaar Bouwman uit Ommen kunnen wij u hierover informeren.

De toegang tot de bijeenkomst in het gemeentehuis aan het Stephanuspark 1 is gratis, aanmelden is niet nodig.