20-12-2013: Kerstsluiting & jubileum.

Kerstsluiting 2013

Gisteren hebben de medewerkers van Exel Lemele Bouw b.v. en  TIFA  Lemele b.v. het jaar 2013 de kerstvakantie ingeluid.  On der het genot van een hapje en het bijbehorende drankje werd het jaar op een gezellige wijze  gezamenlijk met elkaar afgesloten. Anton Exel memoreerde in  een korte toespraak aan het bewogen jaar dat achter ons ligt en bedankte alle medewerkers voor hun getoonde betrokkenheid bij het bedrijf.

Ook werd er aandacht geschonken aan het 12,5 jarig jubileum van Ardin Boschman. In zijn relatief korte loopbaan in de bouw heeft hij zich goed weten te ontwikkelen.  Door het volgen van studies naast zijn werkzaamheden   ( o.a. HBO Bedrijfskunde en Management in de bouw via het loopbaantraject) is hij van timmerman, calculator en  werkvoorbereider inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige projectleider kleinbouw. Daarnaast neemt hij ook managementtaken voor zijn rekening.  Kortom: een belangrijke speler in het team van Exel Lemele Bouw b.v. We danken Ardin voor zijn inzet en we hopen nog lang met elkaar samen te mogen werken.

In het afgelopen jaar was ook Gert Willems 25 jaar aan Exel verbonden. Op bescheiden wijze is hier in kleine kring aandacht aan besteed. Gert Willems heeft zich in de loop der jaren gemanifesteerd als een allround medewerker  met veel kennis van zaken in de agrarische sector.   Gert is een keiharde werker die nergens zijn hand voor omdraait en altijd voor ons klaar staat. Wij danken ook hem voor de prettige samenwerking de afgelopen 25 jaar en wij hopen deze samenwerking nog lang  voort te mogen zetten.

Op de foto’s : Indruk van de kerstsluiting, felicitatie van collega’s aan de jubilaris en foto ‘s van jubilarissen  en directie.

IMG_1848 IMG_1855 IMG_1871 IMG_1875