11-04-2014: bouw halfvrijstaande woning te Lemele onder de kap!

In een hele korte bouwperiode is de royale halfvrijstaande woning voor de families Dogger en Giethoorn te Lemele al onder de kap. Van uitgraven tot plaatsen prefab kap binnen 20 werkbare dagen: vlot werk!.

 

De prefab kap voor deze woningen is gemaakt door timmerfabriek TIFA Lemele bv. Door het toepassen van een fabrieksmatig geproduceerde kap wordt een korte bouwperiode mogelijk gemaakt. De kappen worden onder KOMO-keur gefabriceerd.

 

Deze halfvrijstaande woningen zijn gelegen op het plan Onder Venne  te Lemele, welke ontwikkeld wordt door Zonnevest bv. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar, van tussenwoning tot royale vrijstaande kavels. Voor meer info zie www.zonnevest.nl of neem contact op met ons kantoor.

 

Bouw halfvrijstaande woningen te LemeleVoorzijde halfvrijstaande woningen te Lemele