11-04-2014: Verbouw woning met 6% BTW – kan nu nog!

Verbouwplannen: maak nu nog gebruik van de 6% BTW regeling!

De familie Kleinlugtenbeld-Dijk te Lemele maakt gebruik van de mogelijkheid om tegen het gunstige 6% BTW tarief hun half-vrijstaande woning  te Lemele uit te bouwen.

De bestaande schuifpui en kozijnenpartij uit de achtergevel wordt hergebruikt in de uitbouw van ca. 3,5 mtr. diep en 6 mtr. breed.  Door deze uitbouw ontstaat een fantastisch mooie woonkeuken en berging, die tevens een doorloop vanuit de garage naar de woning mogelijk maakt.

 

Heeft u ook verbouwplannen? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Ook voor het leveren van de benodigde materialen kunnen wij u een scherpe aanbieding doen, maar voor een scherpe, vaste prijs en een gunstig BTW tarief klaren wij binnen korte tijd de gehele klus  voor U!

Uitbouw halfvrijstaande woning te LemeleAchterzijde uitbouw in aanbouw halfvrijstaande woning te Lemele