28-04-2014: Start bouw 2 recreatiebungalows te Giethem.

Met de verkoop van de laatste 2 recreatiebungalows van het plan Duchateau te Giethmen, kan dit mooie plan – een ontwikkeling van Zonnevest projectontwikkeling te Lemele – de afrondende fase in. Misschien zijn dit toch de eerste lichtpuntjes in de crisis waarover in de media gesproken wordt. In ieder geval voor ons een mooie opsteker om de bouwactiviteiten in Giethmen voort te kunnen zetten.

De bouw van de eerste bungalow, op een werkgelijke unieke locatie aan de voet van de Lemelerberg, is inmiddels gestart. De tweede bungalow zal in de zomerperiode worden opgestart. Met de koper zijn wij nog in overleg over het afwerkingsniveau van hun aangekochte bungalow. Het beloven 2 mooie recreatiebungalows te gaan worden waarin de kopers met veel genoegen hun vrije tijd gaan doorbrengen.

 

afbeelding du chateau website