04-07-2014: De vlag in de top voor medewerkers Exel Lemele Bouw b.v.

Vrijdag 20 juni hebben een aantal medewerkers hun VCA diploma wederom voor 10 jaar verlengd. Intern werd een dag cursus georganiseerd en deze dag werd afgesloten met het examen. De volgende medewerkers hebben hun certificaat behaald: Wilco Bolink, Remco Otten, Patrick Bouwhuis en Dick Lubbers. De overige bouwplaats medewerkers zijn allemaal al in het bezit van een geldig VCA-pasje.

Ook kon de vlag in de top voor Ronald de Jong en Robin Voortman; zij hebben afgelopen maandag hun diploma voortgezet timmeren in ontvangst mogen nemen. Zij zijn inmiddels ingestroomd als timmerlieden bij Exel Lemele Bouw b.v. Pascal Plaggenmarsch kreeg zijn diploma voor primair timmeren en hij stroomt door naar de voortgezette opleiding. Deze jongen hebben allemaal hun opleiding genoten bij HACO – onderdeel van het regionaal Techniek Centrum te Hardenberg.

Alle geslaagden van harte gefeliciteerd en veel succes bij het uitoefenen van jullie werkzaamheden.KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA