Exel Lemele staat op LIV en Paard beurs Hardenberg

Komt u ook naar de LIV beurs in Hardenberg? Wij zijn er ook.

Van 21 t/m 23 oktober vindt de vakbeurs Landbouwdagen Intensieve Veehouderij plaats in de Evenementenhal in Hardenberg. Wij zijn aanwezig. U ook? Wij ontmoeten u graag in Hal 1 stand 117 waar u ook ons nieuwe inspiratieboekje kunt ophalen.

Inspiratie, innovaties, toekomst en contact

Voor ondernemers uit de intensieve veehouderij geldt de vakbeurs Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Hardenberg  als hét platform. Deze drie beursdagen vindt plaats in de Evenementenhal in Hardenberg en biedt deze sector een platform om persoonlijk contact te onderhouden en te leggen. Op een zakelijke en gastvrije wijze zijn inspiratie, innovaties, toekomst en contact sleutelbegrippen die het deelnemen en bezoeken aan deze vakbeurs zinvol maakt. Wij ontmoeten u graag op onze standnummer 117.

LIV Hardenberg richt zicht met name op varkens-, kalver-, paarden en pluimveehouders uit Noord, Oost, midden Nederland en Duitsland.