bedrijfswoning architectuur rieten kap van de Veen Ommen agrarisch boerderij wolfseinden metselwerk dakkapel nieuwbouw vrijstaande woning luxe

Oplevering 2 bijzondere agrarische bedrijfswoningen te Oudleusen

Na ruim een jaar vol bouwactiviteiten op het erf van de fam. Schiphorst te Oudleusen kunnen we met een goed gevoel terugkijken op een prettige samenwerking met hen. Nadat ze vorig zomer getroffen werden door een zware brand zijn de families Schiphorst ( jr. en sr. ) én hun bedrijfsactiviteiten weer allemaal  onder dak.  De schade aan de stal werd hersteld en deze werd uitgebreid en 2 bijzonder fraaie bedrijfswoningen herrezen aan de Dommelerdijk te Oudleusen. De agrarische bedrijfswoningen zijn ontworpen door architect Gerlof van der Veen uit Ommen.

Familie Schiphorst hartelijk dank voor de prettige samenwerking!