Exel Lemele staat op Rundvee en Mechanisatie Vakdagen 2014

Bezoek onze stand tijdens de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen

Van 28 t/m 30 oktober vindt de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen plaats in de Evenementenhal in Hardenberg. Drie dagen lang het trefpunt waar ondernemers en relaties uit de rundvee-, akkerbouw- en loonwerkbranche elkaar ontmoeten. Exel Lemele is aanwezig. Komt u ook? Wij ontmoeten u graag in onze stand 116.

Van mestkelder tot ligboxenstal

Voor de rundveehouders, akkerbouwers en loonwerkers zal het niet aan informatie ontbreken. Alles op het gebied van bemesting, brandstof, farmacie, financiële dienstverlening, fokkerij, fourage, gewasbescherming, groenvoederwinning, grondbewerking, irrigatie, landbouwmechanisatie, makelaardij, melktechniek, smeermiddelen, stalinrichting, trekkers en veevoeding wordt gepresenteerd op deze vakbeurs. Wij, als Exel Lemele, ontmoeten u dan ook graag in onze stand 116.

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg is een ware trekpleister voor agrariërs uit de regio Noord, Oost en Midden Nederland en Duitsland.