stoeterij manege rijhal overijssel ommen

Komende zaterdag Open Huis Stal Never Know te Lemele

Stal Never Know te Lemele zet haar deuren voor u open!

Na vele hindernissen te hebben genomen zijn Seine en Clara Ekkelkamp nu zover dat zij u vol trots kunnen uitnodigen op hun geheel nieuwe bedrijf: Stal Never Know te Lemele.

Gedwongen door de uitbreidingsplannen van de voetbalvelden en de begraafplaats in Lemele heeft de familie Ekkelkamp hun geboortegrond moeten inruilen voor een plek elders in het dorp. Aan de Hellendoornseweg werd op eigen grond een geheel nieuwe manege,  compleet met kantine, stallen en een comfortabeel nieuwe bedrijfswoning gebouwd.  De familie Ekkelkamp heeft nu een modern hippisch complex waarin zij al hun dromen kunnen laten uitkomen:  full time bezig met de paarden en pony’s.  Naast handelsactiviteiten kunt u bij stal Never Know ook terecht voor rijlessen en pensionstalling. Exel Lemele heeft de bouwkundige werkzaamheden uitgevoerd.

Graag nodigt de fam. Ekkelkamp  belangstellenden uit om hun bedrijf , onder het genot van een hapje en een drankje, te komen bezichtigen op zaterdag 1 november van   10.30 tot   15.30 uur. U vindt Stal Never Know aan de Hellendoornseweg  23  te Lemele.