Wonen in Lemele leeft!

Ruim 50 belangstellenden bezochten gisterenavond de infoavond voor de nieuwe bouwplannen op het uitbreidingsplan Onder Venne lll te Lemele .

Projectontwikkelaar Zonnevest, Makelaarskantoor Weenink&Jansen, de Gemeente Ommen en de Rabobank presenteerden de huidige bewoners en de potentiële geïnteresseerden de mogelijkheden van vraag gestuurd bouwen en de financieringsmogelijkheden.   Met name het plan voor een  appartementengebouw aan de Hellendoornseweg,  ontstaan uit een concrete vraag van een groep jongeren uit het dorp, wekte de interesse van de aanwezigen.  Deze ontwikkeling is nieuw voor het dorp, maar biedt jongeren een uitgelezen kans om te blijven wonen in eigen dorp: betaalbaar en  volledig ontworpen naar hun eigen wensen en uitgewerkt door Zonnevest en haar huisarchitect EVE Architecten uit Nijverdal.  Ook de mogelijkheid voor ouderen  om levensloopbestendig en/of  energieneutraal te gaan bouwen werden toegelicht en gezien het grote aantal aanwezigen leeft de ontwikkeling van het dorp volop onder jong én oud. Samen bouwen aan Lemele!

Ook interesse voor een plekje in het appartementengebouw, een kavel voor de bouw van een vrijstaande of half-vrijstaande woning  óf het afbouwen van een reeds voor bewoning klaarstaande eindwoning…… neem contact op met ons kantoor of makelaarskantoor Weenink & Jansen te Ommen.