Zonnevest Exel Lemele Onder Venne Bindweg nieuwbouw project Plegt-Vos infra woonrijp straatinrichting

Zonnevest maakt Bindweg project Onder Venne te Lemele woonrijp.

Terwijl er door Zonnevest projectontwikkeling al weer druk gewerkt wordt aan de voorbereidingen voor Onder VenneĀ  fase lll in Lemele wordt de bouwstraat van Onder Venne fase ll omgetoverd tot een mooi ingerichte woonwijk. De Bindweg wordt door Plegt-Vos Infra voorzien van een breed trottoir en ruime parkeerstroken. De hoek Bindweg-Dorsweg is nu nagenoeg helemaal volgebouwd en met het inrichten de straat ontstaat een mooi beeld van het royaal opgezette woonwijkje. Verwachting is dat het geheel voor de kerstvakantie in zijn geheel is afgerond.

Heeft u ook belangstelling voor wonen in Lemele en wilt u meer hierover weten? Neem dan contact met ons op.