vrijstaande woning

Een rondje door de regio langs de bouwplaatsen van Exel Lemele Bouw

Een rondje langs de bouwen van Exel Lemele Bouw

Het voorjaar komt er aan en naast de bollen spruiten ook de bouwplannen weer de grond uit! Het lijkt erop dat ook de bouw seizoenswerk gaat worden.

Onze jongens hebben het komende halfjaar weer voldoende werk om handen om hun vakkundige handen uit de mouwen te steken. De afgelopen weken hebben we o.a.  opdrachten ontvangen voor een  uitbreiding van een rundveestal te Wolvega, vrijstaande woning te Okkenbroek, een bedrijfshal op een mooie camping te Ommen en 2 pluimveestallen te Laren Gld.

We nemen u mee voor een rondje langs een aantal bouwen:

Morgen kunt u de wroetstal van de fam. Stevelink te Saasveld bekijken tijdens een Open Dag vanaf 13.00 uur tot 16.30 uur.  Een bijzonder concept waarbij het dierenwelzijn hoog in het vaandel staat. De moeite waard om even een kijkje te nemen en u door de verschillende standhouders te laten informeren. Adres: Gunnerstraat  46 te Saasveld. Op de foto ziet u hoe de varkens naar hartenlust wroeten in de nieuwe stal.

In Basse wordt hard gewerkt aan de 2e fase van de nieuwbouw  en verbouw van een bestaande  rundveestal. U ziet op de foto de start verbouwfase. Het asbest is verwijderd en nu wordt gestart met de ankers en het storten van de boxdekwandjes.  Woensdag a.s. zullen de spanten worden geplaatst.

Voor Loonbedrijf Reimink In Den Ham zijn we begonnen met de bouw van een opslagloods/machineberging.  Landbouwmachines worden steeds groter en hoger en deze loods krijgt dan ook een flinke hoogte, zodat alles straks mooi onder dak kan staan.

In ons eigen mooie dorpje komen nu ook 2 mooie vrijstaande woningen boven de grond. Altijd mooi om een thuiswedstrijd te spelen en ons dorp een nog mooier aanzien te geven.

Ook in het landelijke Okkenbroek zijn we begonnen met het uitzetten van een vrijstaande woning in het buitengebied.

In Lelystad wordt het zuivelgedeelte van een eerder door ons gebouwde rundveestal na een aantal jaren omgebouwd naar een gedeelte voor  kalveren.

Voor onze timmerfabriek hebben we de afgelopen periode een aantal montageklussen gedaan. Het meest in het oog springende project was een appartementencomplex te Ermelo waar we naast veel prefab onderdelen ook ruim 900 m2 trespa als gevelbekleding  hebben aangebracht.

Ook de volledig in  prefab uitgevoerde uitbreiding van een zorgcomplex in Aalten was een mooi project. Hiervoor hebben we prefab badkamers, wanden, gevels mogen maken in onze fabriek en plaatsen op locatie.

Een aantal medewerkers is vandaag druk bezig met het oefenen van EHBO, preventie  en brandbestrijding tijdens de herhalingsdag  BHV.   Altijd een prettig idee dat er collega’s zijn die je in geval van nood de juiste hulp kunnen bieden

U ziet: Exel Lemele Bouw veelzijdig onder dak!