Overzicht van de activiteiten op de bouwplaatsen

Paasweekend… een paar dagen rust op de bouwplaats.

Voordat we gaan genieten van het Paasweekend  geven wij u een nieuwsbericht over de vorderingen op de bouwplaatsen.

Vernieuwbouw ligboxenstal Basse

In Basse staan de koeien al in het nieuwbouw gedeelte en in de verbouw van de bestaande  gedeelte is vandaag de voergang gestort. Mooi voorbeeld van vernieuwbouwen terwijl het dagelijks werk van de opdrachtgever gewoon door kan gaan. Bouwen = samenwerken.

Nieuwbouw vrijstaande woning  Okkenbroek

In Okkenbroek zijn we  gestart met de bouw van een vrijstaande woning met een berging. De funderingsstroken zijn  gestort en de komende weken zullen de contouren van de woning  in het landschap zichtbaar worden.

Stormschade nok in stal Zwolle

Gevalletje stormschade…  de stal van de familie Dijk te Zwolle is weer voorzien van een nieuwe ventilatienok.

Nieuwbouw vrijstaande woning  Lemele

In Lemele is de vrijstaande woning aan de Bindweg op verdiepingshoogte. Na de Pasen zullen de verdiepingsvloeren worden gelegd.

Kappen plaatsen voor TIFA Lemele

In o.a. Voorst, Doesburg  en Nijverdal hebben onze medewerkers weer en wind getrotseerd om de prefab-kappen van TIFA Lemele te plaatsen.

Opslagloods en machineberging Den Ham

Loonbedrijf Reimink in Den Ham heeft nu meer ruimte om haar machinepark onder dak te kunnen zetten. Een royale opslagloods-machineberging met voldoende overspanning om de grote landbouwmechanisatievoertuigen te herbergen.

Week van de Techniek

Vorige week was de landelijke Week van de Techniek. In het kader daarvan hebben we groep 6-7 van de basisschool de Morgenster uit Hardenberg op bezoek gehad. De kinderen hebben de fabriek bekeken, een rondleiding op de bouwplaats gehad en de handjes uit de mouwen gestoken voor een klein werkstukje  ( in samenwerking met RTC Hardenberg).  Al met al een geslaagd bezoek waarbij de kinderen en hun begeleiders een positieve  indruk van de bouw hebben gekregen! Leuk om aan mee te werken…..

Exel Lemele Bouw wenst iedereen een vrolijk Pasen!