vrijstaande woning Lemele Exel Lemele Bouw

Overzicht activiteiten Exel Lemele Bouw

Een rondje langs de bouwplaatsen van Exel Lemele Bouw b.v.

Graag houden wij jullie op de hoogte van een aantal van onze activiteiten op de bouwplaatsen.

Vrijstaande woningen Lemele en Okkenbroek

De vrijstaande woningen in Lemele zijn beide onder de kap. In Okkenbroek wordt druk gewerkt om de woning op verdiepingshoogte te krijgen.. De verwachting is dat de woningen in Lemele vóór de bouwvakvakantie opgeleverd kunnen worden.

Een aantal agrarische projecten uitgelicht

Bij de fam. Dekker In Zeewolde  wordt een grote melkrobot geplaatst. Op de plaats van de huidige wachtruimte wordt ruimte gecreëerd  voor de  grote melkrobot van het type Mlone5-box. We hebben al veel robots geplaatst maar van deze omvang komen wij ze nog niet veel tegen.

Bij de fam. de Vries in Basse wordt de laatste hand gelegd aan de 2e fase vernieuwbouw van de rundveestallen. Het nieuwe gedeelte is al enige tijd  in gebruik en de bestaande melkstal wordt nu uitgebreid.

Een flink eind verder,  in Laren Gld., heeft de fam. Schuttert flinke uitbreidingsplannen voor hun pluimveebedrijf. Enkele weken geleden zijn we gestart met de nieuwbouw van 2 pluimveestallen.

Utiliteitsbouw,  onderhouds- en renovatiewerkzaamheden

De wagenloods in Den Ham en de wasstraat in Gorinchem zijn inmiddels klaar voor gebruik. Bij de melkfabriek in Ommen en bij enkele Gulf tankstations worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd.

Tot 1 juli is er nog de mogelijkheid om bij particuliere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden gebruik te maken van de voordelige 6% BTW regeling:  badkamers verbouwen, renovatie, nieuwe kozijnen etc.: wij houden ons aanbevolen en denken graag met u mee!

Ook voor verbouwingen ná 1 juli bent u bij ons op het juiste adres: door gebruik van prefab-onderdelen kan de prijs voor uw aan- of opbouw heel aantrekkelijk zijn!