uitbouw erker te Lemele

Foto's van enkele bouwplaatsen Exel Lemele Bouw b.v.

Het giet vedan…….

De afgelopen weken heeft Exel Lemele Bouw weer een flink aantal, met name agrarische,  klussen gescoord.

Op dit moment zijn we met agrarische projecten bezig in o.a. Wolvega en Basse – renovatie en uitbreiding rundveestal,  Zeewolde – plaatsen melkrobot, Laren Gld. – 2 pluimveestallen en  Rouveen –machineberging en kapschuur.

Naast agrarische projecten zijn er op dit moment ook een aantal utiliteitsklussen onder handen . In Ommen worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd bij de “melkfabriek” en in Zwolle wordt voor een recyclingsbedrijf  een  interne verbouwing  tot laboratoriumruimte  uitgevoerd.  In Harderwijk gaan we een interne verbouwing doen in een kantoorpand.

Ook wordt er op het laatste moment nog gebruik gemaakt van de 6% BTW regeling voor particulieren: o.a. een erker aan een woning te Lemele en het renoveren van de buitenschil van een woning ( kap, boeien en kozijnen ) te Lemelerveld.  Mooi werk voor de jongens van de Kleinbouw!

De vrijstaande woningen te Lemele ( 2)  en Okkenbroek vorderen flink. Het, grotendeels in prefab uitgevoerde, bijgebouw met paardenstal in Okkenbroek is deze week ook opgezet. De eerste woning is, als alles meezit,  voor de bouwvak opgeleverd!

Ook kelderbouw blijft actueel : In Tubbergen wordt een kelder gestort onder een nieuw te bouwen  woning.  Specialistisch werk waarvoor wij de juiste mensen in huis hebben!

Kortom: veelzijdigheid volop en met een mooie voorjaarszon d’r bij kunnen onze jongens op de bouwplaatsen de mouwen opstropen!