Veel nieuws onder de zon!

De brandende zon en de vele zweetdruppels weerhouden onze jongens er niet van om op de bouwplaatsen toch flink actief te zijn. Een klein overzicht van de lopende projecten:

In Voorst zijn we onlangs gestart met de uitbreiding van een ligboxenstal en ook in Basse zijn de boer én zijn koeien ontzettend blij dat zij met deze tropische temperaturen aangenaam kunnen vertoeven onder het geïsoleerde dak van hun nieuwe, verbouwde rundveestal. De machineberging in Rouveen en de pluimveestallen in Laren Gld. naderen de oplevering.

De vrijstaande woning met bijgebouw in Okkenbroek gaat ook richting afbouwfase en de vrijstaande woning op het uitbreidingsplan Onder Venne is ook echt een visiteplaatje geworden: nostalgische uitstraling, robuuste, onderhoudsarme gevels, strak en vakkundig metsel- en voegwerk, levensloopbestendige indeling en een eigentijds afwerkingsniveau qua materiaal- en installatiekeuze: volledig afgestemd op de wensen van de toekomstige bewoners!

Naast diverse andere kleinere verbouwingen, onderhoudsklussen en agrarische projecten zijn er ook een aantal van onze timmerlieden die  timmerfabriek TIFA Lemele assisteren met montageklussen op de verschillende bouwplaatsen. Op de prachtige foto’s (gemaakt door Anneke  Immink)  ziet u hoe  ambachtelijk timmerwerk perfect gecombineerd wordt met prefab dak- en wandelementen op een idyllisch plekje in Harderwijk aan het IJsselmeer.

Nog een paar weken en dan mogen de medewerkers van Exel Lemele Bouw gaan genieten van een welverdiende bouwvakvakantie!

Uitbreiding ligboxenstal Voorst

Uitbreiding ligboxenstal Voorst

pluimveestal Laren Gl.d

Pluimveestal Laren Gld.

vrijstaande woning Lemele

Vrijstaande woning Lemele

vrijstaande woning Okkenbroek

Vrijstaande woning met bijgebouw voor paarden Okkenbroek

Montage prefab gordingkappen en wanden Harderwijk

Montage prefab gordingkappen en wanden Harderwijk

Vernieuwbouw rundveestal Basse

Vernieuwbouw rundveestal Basse