’t Is weer (bijna) voorbij die mooie zomer…. nieuws

De bouwvakvakantie ligt al weer enige weken achter ons en zoals altijd worden er in de periode voor de bouwvak vaak werken opgeleverd en direct na de bouwvak nieuwe werken opgestart. Hierbij een beknopt overzicht van opgeleverde, lopende en  opgestarte projecten.
Agrarische bouw:
In Zeewolde wijzigt onze opdrachtgever van melksysteem en daarom wordt een bestaande rundveestal omgebouwd (foto). De melkstal is omgebouwd naar strohokken en in de stal is een 5 stands GEA melkrobot geplaatst. Boven de robotruimte is een mooie kantoorruimte ontstaan. In de vakantieperiode is hier doorgewerkt zodat de activiteiten op de boerderij zo vlot  mogelijk doorgang kunnen vinden.
Dichterbij huis, in Rheezerveen, zijn onze jongens begonnen met de onderbouw voor de uitbreiding van de ligboxenstal (foto).  Ook in Voorst zijn we gestart met de uitbreiding van een eerder door ons gebouwde ligboxenstal.
Utiliteitsbouw:
Nadat we vorig jaar voor RKR recycling in Zwolle een bedrijfshal hebben gebouwd, hebben al enkele klusjes voor hen mogen doen en onlangs hebben we  in hun bestaande hal intern een laboratorium gebouwd (foto)
Op een andere locatie in Zwolle zijn we bezig met een kleine uitbreiding van een winkelpand en in Ommen wordt bij “de melkfabriek” een onderbouw voor een opslagloods gebouwd.

Woningbouw:
De kranten melden dat de woningbouw weer aantrekt, en mondjesmaat kunnen we dit onderschrijven. Van de vrijstaande woningen in Lemele is er voor de vakantie éen opgeleverd en de andere nadert de opleveringsfase. De woning in Okkenbroek (foto) nadert de oplevering en in Zwolle zijn we gestart met de nieuwbouw van een prachtige villa  ontworpen door architectenbureau van der Veen uit Ommen. De week zijn we gestart met de verkoop van rijenwoningen in Gramsbergen en we hopen ook hier binnen afzienbare tijd te kunnen gaan bouwen.

Kleinbouw:
Nadat de 6% regeling voor het onderhoud en verbouwen voor de particuliere markt is afgelopen blijven er gelukkig kleine verbouwingen, renovatiewerkzaamheden en klussen op onze planning staan. In Ommen starten we  met de verbouw van een  keuken en achtergevel met een royale zonnepui en in Rheezerveen starten we binnenkort met de renovatie van een kap en het vervangen van een aantal nieuwe kozijnen voor een grote woonboerderij.
Na de vakantie kunnen we de draad dus weer mooi oppakken.

Verbouw rundveestal

Aanpassen stal melkrobot en kantoorruimte Zeewolde

 

Verbouw rundveestal

Aanpassen stal melkrobot Zeewolde

 

Kelderbouw

Onderbouw uitbreiding ligboxenstal

 

Interne verbouwing bedrijfshal Zwolle

Interne verbouwing bedrijfshal Zwolle

 

Vrijstaande woning

Vrijstaande woning met bijgebouw Okkenbroek

 

Vrijstaande woning

Vrijstaande woning met bijgebouw Okkenbroek

 

Medewerkers Exel Lemele Bouw

Trotse medewerkers Remco en Patrick. Samen verantwoordelijk voor de bouw in Okkenbroek.