Verlenging van ligboxenstallen blijft een speerpunt

Ondanks alle moeilijkheden waar de agrarische sector op dit moment mee te kampen heeft, blijven de rundveebedrijven hun stallen verlengen, uitbreiden of vernieuwbouwen.

Exel Lemele Bouw mag zich verheugen op een groep medewerkers die hier in de loop der jaren heel veel ervaring in heeft opgedaan. Door een goede samenwerking met de opdrachtgevers kunnen wij én zij hun werk hun werkzaamheden tegelijkertijd uitvoeren. Met als doel een vernieuwde stal die helemaal up-to-date is en met een flinke uitbreiding van het aantal ligplaatsen.

Op de komende Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg, die van 27 t/m 29 oktober in de Evenementenhal gehouden worden, zal dit dan ook een van de speerpunten zijn van de informatie op onze stand. U vindt ons in hal 6 tussen de melksystemen.

Op de foto’s de verlenging van een ligboxenstal in Voorst

Verlenging ligboxenstal Voorst Exel Lemele

Verlenging ligboxenstal Voorst Exel Lemele

kruitbosch 7

kruitbosch 4

kruitbosch 3

kruitbosch 1kruitbosch 2