Stal Exel Lemele bouw

Serredak van de stal in Mariënheem

Rondje langs de bouwplaatsen

De kerstvakantie nadert en de komende weken zal het dan ook rustig zijn op de bouwplaatsen van Exel Lemele Bouw. Een korte samenvatting van activiteiten van de afgelopen maanden. Je hoort ons niet klagen over 15 graden in december: het betonwerk kan allemaal mooi door! Voor verschillende opdrachtgevers hebben we silo’s, funderingsplaten en vloeren gestort. Maar we hebben meer gedaan, hieronder een kort overzicht:

  • In Zwolle nadert de bouw van een vrijstaand landhuis de afbouwfase. De rietdekker heeft de woning voorzien van een rieten kap en in combinatie met de mooie gevel en de rustieke kozijnen krijgt het huis een fantastische uitstraling.

Exel Lemele bouw Woning Exel Lemele Bouw

  • In Lemele is de hoekwoning van een 3-onder-1 kap afgebouwd naar de wensen van de toekomstige bewoners. . De woning is door hen casco gekocht en in een korte tijd hebben de installateur, de stucadoor, de tegelzetter en onze timmerlieden er een comfortabel en modern huis van gemaakt.

Hoekhuis Exel Lemele BouwExel Lemele Bouw kleinbouwExel Lemele Bouw plan Lemele

  • Ook in de stallenbouw is er de afgelopen maanden hard gewerkt om o.a. de koeien in Mariënheem nog voor de kerst onder het serredak te kunnen melken, en dat is allemaal mooi gelukt. Tot grote tevredenheid van de opdrachtgever!

Exel Lemele Bouw agrarischStal Exel Lemele bouw

  • Utiliteitsbouw en dan met name verbouw, onderhoud en renovatie daarvan, is voor de wintermaanden altijd een welkome aanvulling. In Zwolle, Ommen, Lemele en Venlo hebben we voor zakelijke opdrachtgevers diverse uitbreidingen en interne verbouwingen mogen uitvoeren. Tankshop, kantoorgebouw, winkelpand of melkfabriek: onze jongens zijn van alle markten thuis en proberen zoveel mogelijk met de klanten mee te denken zodat ook hun bedrijfsvoering door kan gaan.

Tankshop Exel Lemele BouwTankshop Venlo Exel Lemele Bouw

U ziet, wij hebben met elkaar zeker niet stil gezeten de afgelopen maanden. Het is dan ook fijn om nu een moment te krijgen om de feestdagen in huiselijke sfeer door te brengen.

We danken alle opdrachtgevers voor het vertrouwen het afgelopen jaar en wij hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Wij wensen jullie allemaal fijne feestdagen en een goed, gezond en productief 2016 toe!