NIeuwbouw Onder Venne Lemele

Een sfeerimpressie van de 2 én 3 onder 1 kap woningen aan de Bindweg in Lemele

Medebouwers gezocht voor wonen in Lemele

Zonnevest Projektontwikkeling zoekt (jonge) mensen uit Lemele die mee willen denken bij het realiseren van hun grote droom: wonen in Lemele!
Denk jij, alleen óf samen met je grote liefde, aan bouwen aan de Bindweg, maar weet je niet of dit voor jou is weggelegd, neem dan in ieder geval contact op met ons kantoor! Wij willen graag verder met het uitvoeren van onze plannen voor een 2 én 3 onder 1 kap woning. Alle mogelijkheden liggen nu nog open: zelfs casco bouwen is een optie. Schroom niet: pak nu je kans en samen bekijken wij jouw of jullie mogelijkheden. Ook voor senioren die in Lemele willen blijven wonen is dit een unieke kans om de passende woning te realiseren. Levensloopbestendig bouwen past prima in dit plan.

Heb je serieuze interesse en wil je graag wonen aan de gezellige Bindweg laat het dan niet alleen bij dromen, maar neem de tijd en de moeite om je voor te laten lichten over jouw of jullie mogelijkheden. De rente is laag, de keuze is reuze en de mogelijkheden bijna onbeperkt!

Makelaar Weenink Jansen en/of Anton Exel gaan graag met jou of jullie in gesprek.
telefoonnummer makelaar 0529-451121