Uitnodiging afscheidsreceptie Wim Klein Exel Lemele Bouw

Wisseling van de wacht...... Afscheid Wim, welkom Hendrie!

Afscheid van onze calculator Wim Klein

Wisseling van de wacht….

Na een dienstverband van ruim 39 jaar gaat onze calculator Wim Klein gebruik maken van de mogelijkheid om vervroegd uit te treden. Wim was als calculator jarenlang een belangrijk aanspreekpunt voor uw contacten met Exel Lemele Bouw.

Wij zijn blij u hierbij onze nieuwe calculator  voor te kunnen stellen: Hendrie Harmsen.

Hendrie is voor onze organisatie geen onbekende. Van 2005  tot 2012 was hij bij ons werkzaam in de werkvoorbereiding en inkoop. In de tussenliggende periode heeft hij zich kunnen ontwikkelen als calculator.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat de taken van Wim bij Hendrie in goede handen zullen zijn en wij hopen dat wij onze gewaardeerde relatie met u op de vertrouwde wijze kunnen voortzetten.

Om Wim te bedanken voor alles wat hij voor ons bedrijf betekend heeft, bieden wij hem een afscheidsreceptie aan op donderdagavond 29 september a.s. vanaf 20.00 tot 22.30 uur in Zaal Dijk te Lemele.  Wij nodigen u hierbij  uit om Wim de hand te schudden en kennis te maken met Hendrie.