Start 2017: 2 levensloopbestendige vrijstaande woningen Marslanden Hardenberg

2 levensloopbestendige vrijstaande woningen in Hardenberg plan Marslanden

In het plan Marslanden in Hardenberg gaan we 2 levensloopbestendige vrijstaande woningen bouwen. Beide opdrachtgevers hebben in hetzelfde plan reeds eerder een woning met Exel gebouwd en deze zijn inmiddels verkocht: tijd en mogelijkheden voor een nieuwe stap!

Voor deze volgende stap in hun leven hebben zij opnieuw gekozen om hun woonwensen door ons te laten uitwerken tot een levensloopbestendige woning die aan al hun inmiddels veranderde behoeften voldoet. Daar zijn wij blij mee!

Notariswoning levensloopbestendig Hardenberg Exel Lemele Bouw

Vrijstaande woning type notariswoning fam. Dijk Hardenberg – levensloopbestendig

 

De familie Dijk kiest er voor om de woning casco te laten bouwen, zij proberen zoveel mogelijk zelf uit te voeren.  Jan Dijk is onze collega en wij hebben er alle vertrouwen in dat wij er met elkaar een mooi thuis voor de familie Dijk van gaan maken.

Seniorenwoning Hardenberg Exel Lemele Bouw

Vrijstaande seniorenwoning fam. Talen Hardenberg – levensloopbestendig

 

De actieve familie Talen vindt het leuk om zelf diverse showrooms etc. te bezoeken en denkt ook actief mee in de plannen voor het bouwen van hun droomwoning. Zo komen we met elkaar tot het invullen van de ideale seniorenwoning voor de familie Talen.