Volop ontwikkeling op Onder Venne in Lemele

Dat de woningmarkt aantrekt is ook in Lemele duidelijk merkbaar: de carrousel draait op volle toeren.

De woningen van de eerste fase van het plan Onder Venne blijken bijzonder aantrekkelijk en worden gemakkelijk doorverkocht.  Het ontwerp en de uitvoering van de woningen op het plan blijken dus een schot in de roos!

Met blokjes tegelijk geven nieuwe, jonge,  bewoners de moderne wijk een fris gezicht.

Ook de nog niet bebouwde kavels hebben op dit moment veel interesse van potentiële kopers en de eerste voorlopige koopovereenkomsten worden opgemaakt.

Aan de Hellendoornseweg is de royale dubbele woning van het type ’t Korteveldt   – onder voorbehoud- verkocht. We verwachten aan het eind van het jaar met de bouw hiervan te kunnen starten.  https://www.funda.nl/koop/lemele/huis-49795719-hellendoornseweg/

Tegen de boszijde, aan de Bindweg,  is de helft van de luxe dubbele woning van het type het Grefel definitief verkocht,  hiervoor zoeken wij dus nog een medebouwer.  Met de bouw hiervan starten we al wel binnen afzienbare tijd. https://www.funda.nl/koop/lemele/huis-49212694-bindweg-8/

Ook aan de Bindweg,  naast de 3-onder-1 kap woning, staat een 2-onder-1 kap gesitueerd waarvoor zich ook 2 serieus geïnteresseerde kopers hebben gemeld. Wij hebben er goede hoop op er met hen uit te gaan komen. https://www.funda.nl/koop/lemele/huis-49795438-bindweg/

Het plan Onder Venne nadert dus de voltooiing en daar zijn wij als aannemer, partner in de projectontwikkeling én bewoners van Lemele, blij mee!

 

Zonnevest projectontwikkeling Lemele