Instructiedag Luchtdicht Bouwen en Isoleren

De thema’s luchtdicht bouwen en isoleren zijn op dit moment hot-items in de bouwwereld en de ontwikkelingen en eisen op dit gebied gaan razendsnel. Een goede aanleiding dus om ons hele team bij te praten op dit gebied.

Op kantoor ontvangen wij uiteraard alle benodigde informatie over eisen,  producten,  verwerkingsmethodes en valkuilen, maar juist voor de jongens op de bouw is het groepsgewijs behandelen van belangrijke ontwikkelingen binnen ons vakgebied van groot belang.

Wij hebben met elkaar bedacht hoe we dit zouden kunnen aanpakken en daarvoor hebben we Witzand Bouwmaterialen benaderd. Op hun beurt hebben zij Illbruck, leverancier van afdichtingsmaterialen en Kingspan, leverancier van isolatiematerialen, uitgenodigd om juist aandacht te schenken aan de praktische kant van luchtdicht bouwen en isoleren.

Na een goede voorbereiding was het donderdag 9 november zover dat we met de hele groep afgereisd zijn naar Witzand Bouwmaterialen in Almelo.  Na een korte introductie werden de verschillende onderwerpen op een praktische en boeiende wijze behandeld. De interactie tussen de jongens uit de praktijk en de kennis van de heren van Illbruck en Kingspan was goed en opbouwend. Met alle informatie en tips die wij gekregen hebben moet het vakkundig aanbrengen van de isolatie en de afdichtingsmaterialen nog beter gaan lukken!

Instructie Luchtdicht Bouwen Exel Lemele Bouw

Instructiedag Luchtdicht Bouwen Exel Lemele Bouw

Na het informatieve gedeelte was er een rondleiding door het onlangs nieuw gebouwde  pand van Witzand in Almelo: leuk om de personen die we regelmatig aan de lijn krijgen nu ook eens de hand te kunnen schudden.

Als dan toch de hele groep bij elkaar is combineren we het nuttige met het aangename dacht de directie en dus werd er afgesloten met een gezellige maaltijd met elkaar. De locatie was ’t Hookhoes in Almelo: een goede tip van Witzand Bouwmaterialen!

Teamuitje Exel Lemele Bouw

Teamuitje Exel Lemele Bouw

Wij danken alle betrokken partijen én onze medewerkers voor hun actieve deelname aan deze bijzonder geslaagde instructiedag.