2017 productief jaar voor Exel Lemele Bouw

Zo kort voor de kerst en de jaarwisseling kijken we even terug op de activiteiten van het afgelopen jaar, maken we even de balans op en richten we ons op dat wat ons te wachten staat in het nieuwe jaar 2018. Op dit moment wordt op de verschillende bouwplaatsen  nog met man en macht gewerkt aan heel diverse projecten.  We nemen u nog even mee op een rondje langs onze bouwplaatsen.

Woningbouw

Dat de woningbouw weer flink is aangetrokken is ook bij ons bedrijf niet onopgemerkt gebleven. In 2017 hebben we een flink aantal woningen mogen opleveren en o.a. in Ommen, Raalte, Twello  en Bergentheim zijn we op dit moment nog actief met verschillende half- en vrijstaande woningen. Voor het komende jaar staan er al verschillende woningen in o.a. Lemele,  Gramsbergen en Zwolle op de planning.

 

Exel Lemele Bouw tevreden opdrachtgevers

tevreden opdrachtgevers oplevering dubbele woning Bergentheim

vrijstaande woning Twello Exel Lemele Bouw

Fundering vrijstaande woning Twello

Agrarische bouw

Het jaar 2017 was ook voor de agrarische markt een roerig jaar: veel onduidelijkheden. Genoeg plannen maar minder nieuwbouw in uitvoering. Gelukkig voor ons wordt er nog wel veel onderhoud en aanpassingen aan de stal gedaan zodat wij ook in de agrarische bouw ons steentje hebben kunnen bijdragen het afgelopen jaar. Naast nieuwbouw en onderhoud  is met name het inbouwen van robotsystemen in bestaande stallen is een constante activiteit binnen ons bedrijf.  In 2018 kunnen we starten met het aanpassen van een stal in Hessum en het nieuw bouwen van een varkensstal in Lemele.

Exel Lemele Bouw rundveestal Haarle

Nieuwbouw rundveestal Haarle

Utiliteitsbouw

Dat de economische verwachtingen weer toenemen in het bedrijfsleven is te merken aan de groeiende vraag naar uitbreidingen van bestaande bedrijfspanden. Voor verschillende bedrijven in de regio hebben we het afgelopen jaar de bedrijfshallen mogen uitbreiden en het onderhoud mogen uitvoeren.  Voor veel vaste relaties zijn onze jongens het directe aanspreekpunt voor groot- en klein onderhoud van de fabriekshal, het kantoor, bedrijfshal, winkel of tankstation.  Deze vorm van nauwe samenwerking levert steeds meer werk op en biedt perspectief voor de komende jaren.

Stookgebouw Cogas Almelo Exel Lemele Bouw

Stookgebouw Cogas Almelo

Kelderbouw

Voor kelderbouw hebben wij een aantal specialisten in huis.  Het afgelopen jaar hebben wij verschillende bijzondere kelders mogen storten. De kelder voor de biogasinstallatie in Harderwijk en de kelders voor stroomvoorzieningen op Schiphol zijn daarvan mooie voorbeelden.

Kleinbouw

Onderhoud, renovatie en kleine verbouwingen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt blijft altijd doorgaan. In het oog springen een aantal verbouwingen in het kader van levensloopbestendig bouwen die we hebben mogen uitvoeren voor trouwe klanten.

U ziet dat onze jongens flink wat werk hebben verzet de afgelopen periode en daarom is het hun gegund even een paar weekjes te genieten van gezelligheid thuis. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2018 toe!

kerst 2018 Exel Lemele Bouw

Vanaf vrijdag 22 december tot maandag 8 januari is Exel Lemele Bouw  gesloten vanwege de kerstvakantie. Voor noodgevallen blijven wij uiteraard bereikbaar via 06-33373443 (Anton Exel) of 06-33148136 (Laurens Veldmaat)