Jubilaris Wilco Bolink 12,5 jaar in dienst bij Exel Lemele

Met enige regelmaat organiseren wij op de vrijdagmiddag een borrel voor het personeel. Altijd even leuk om bij te kletsen en met elkaar de foto’s en de verhalen van de lopende projecten, onder het genot van een drankje en een kroket, te bespreken.

Feestelijk tintje

Deze keer had dit borreluurtje een feestelijk tintje omdat wij een jubilaris in ons midden hadden, nl. Wilco Bolink uit Lemele. Wilco is 12,5 jaar geleden officieel als timmerman bij ons in dienst getreden. De jaren daarvoor hebben we Wilco, en zijn kwaliteiten,  goed kunnen leren kennen toen hij als leerling via het Samenwerkingsverband Hardenberg/Coevorden/Ommen  (HACO) bij ons zijn opleiding bij ons heeft genoten.

Jubilaris Wilco Bolink

Ter gelegenheid van dit jubileum heeft Henry Exel Wilco gefeliciteerd met dit jubileum en bedankt voor de prettige samenwerking. Als blijk van waardering werd hem alvast een mooi boeket overhandigd.  Tijdens de jaarlijkse feestavond van onze Personeelsvereniging later dit jaar, zullen we het jubileum uitgebreid vieren.

Wij zijn blij een vakman als Wilco binnen onze gelederen te hebben en wij danken Wilco dan ook voor zijn inzet voor ons bedrijf de afgelopen 12,5 jaar.

Uiteraard hopen wij  nog lang samen te mogen werken!

12,5 jarig jubileum Wilco Bolink Exel Lemele Bouw

Een feestelijk boeket voor onze jubilaris Wilco Bolink. Samen met Henry Exel – directeur.