Dubbele woning Gramsbergen de Maten Exel Lemele Bouw

Nieuwbouwplannen in Gramsbergen

De Maten Gramsbergen

Op het uitbreidingsplan de Garstlanden in Gramsbergen, om preciezer te zijn aan de Maten, ligt al geruime tijd bouwgrond te wachten op een uiteindelijke bestemming. De afgelopen jaren waren nu niet bepaald rooskleurig voor de projectontwikkeling maar daarin keert het tij gelukkig.

Betaalbaar wonen met eigen inbreng

Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van een betaalbaar plan voor met name starters in de woningmarkt. De wensen van de aspirant-kopers waren met name gericht op: betaalbaar wonen, lage instapprijs en veel mogelijkheid tot eigen inbreng qua woonwensen.  De afgelopen maand zijn we gestart met de bouw van 5 rijwoningen waarbij we deze wensen hebben kunnen realiseren.  Al deze 5 woningen zijn verkocht.

Halfvrijstaande woningen

Inmiddels is ook de verkoop van een dubbele woning naast de rij van 5 gestart.  De prijs van een halfvrijstaande woning volgens het aangeboden plan is €203.900,00 VON.  Dit is een vanaf-prijs wat inhoudt dat er nog volop mogelijkheden zijn om het plan aan te passen naar de wensen van de aspirant-kopers. Ook eigen werkzaamheden zijn voor ons bespreekbaar. De verkoop van deze woningen gaat via Makelaardij Bouwman in Ommen en Vrieling Makelaardij in Hardenberg. Documentatie en informatie zijn via hen verkrijgbaar.

Vrijstaande woningen

Naast de rij van 5 en het blok van 2 half-vrijstaande woningen hebben wij op deze kavels ook nog 3 vrijstaande woningen te verkopen. Ervaring leert ons dat het verkopen van een bouwplan voor vrijstaande woningen vaak iets gecompliceerder ligt omdat er veelal specifieke wensen zijn m.b.t. indeling van de nieuw te bouwen droomwoning. Denk bijvoorbeeld aan levensloopbestendig bouwen. Wij bieden dus wel standaardmogelijkheden aan maar prijzen en kavelindeling zijn afhankelijk van de wensen van aspirant-kopers. Heeft u serieuze interesse neem dan contact met ons op of via de verkopende makelaarskantoren Bouwman of Vrieling.

Bij verkoop van de woningen kunnen wij op korte termijn de bouw starten.