vrijstaande woning Olst Exel Lemele Bouw Buro BIM

Vrijstaande woning Olst familie van Gurp. Ontwerp: buro BIM

BIJZONDER ONTWERP VRIJSTAANDE WONING IN OLST

BIJZONDER ONTWERP VRIJSTAANDE WONING IN OLST

Binnenkort starten wij met de bouw van de vrijstaande woning voor de familie van Gurp in Olst. De woning is door henzelf ontworpen: buro BIM in Schalkhaar.  Al hun woonwensen zijn op bijzondere en eigentijdse wijze vertaald  in dit droomhuis!

Vrijstaande woning Olst buro BIM Exel Lemele Bouw

Vrijstaande woning fam. van Gurp Olst  Ontwerp: Buro BIM

ROYAAL MET OOG VOOR DETAIL

De woning heeft royale afmetingen en biedt door de gekozen vorm veel praktische ruimte. Bovendien is in het ontwerp veel oog voor detail en uitstraling. Het fraaie ontwerp levert ook nog eens fantastische impressies op, uiteraard ook gemaakt door buro BIM.

vrijstaande woning Olst Exel Lemele Bouw Buro BIM

Impressie hal vrijstaande woning fam. van Gurp Olst. Ontwerp: buro BIM