BELEVINGSVLUCHT OVER BOUWPLAATS MAGAZIJN WAGENMANS WONEN

#Belevingsvlucht

Afgelopen vrijdag maakte onze werkvoorbereider Joery Hopster alvast een belevingsvlucht over het industrieterrein in Lemelerveld. Daar bouwen we in opdracht van Wagenmans Wonen een modern magazijn.

Stalen frame

De contouren van het, door architectenbureau The Citadel Company ontworpen, bedrijfspand worden door het plaatsen van het stalen frame, nu duidelijk zichtbaar. Het staalwerk is geleverd en geplaatst door BOMA Staalbouw.

 

 

Teamwork

Deze bouw is een mooi voorbeeld van echt teamwork. Samen met opdrachtgever, architectenbureau voor ontwerp en bouwbegeleiding, Exel Lemele Bouw als hoofdaannemer en onze onderaannemers werken we gezamenlijk aan het realiseren van het uitgekiende magazijn voor de familie Wagenmans.