RONDJE OVER DE BOUWPLAATSEN

Rondje over de bouwplaatsen

Onder  tropische omstandigheden werd op de bouwplaatsen van Exel de laatste weken menig peentje gezweet. Naast dat het ontzettend warm is, is het ook druk: we zijn op veel plaatsen actief.

Even een kort rondje over de verschillende bouwplaatsen:

Woningbouw

In Lemele  zijn,  op het plan Onder Venne, momenteel 7 woningen in aanbouw. 1 Vrijstaande woningen en 3 dubbele woningen. Van deze dubbele woningen is er nog 1 te koop⇒  Bindweg 1 Lemele

Onder Venne Lemele

Onder Venne Lemele

In Lemelerveld vordert de bouw van de 2^1 kap woning voor onze collega Martijn ook al mooi. De verdiepingsvloeren liggen er op en na de bouwvak kan ook daar de vlag in top. Na onze vakantie starten we met de bouw van 2 vrijstaande woningen in Olst, 1 in Deventer en 1 in Den Ham

Schuurwoning Den Ham

Schuurwoning Den Ham

 

Agrarische bouw

Van alles wat in de agrarische sector momenteel: Een asbestsanering en nieuwbouw machineberging in Erm, een rundveestal in Den Ham en een varkensstal in Lemele.   Naast nieuwbouw wordt er dus ook flink asbest gesaneerd: momenteel zijn we bezig in Dalfsen, Ommen en -zoals genoemd- Erm.   Vaak gebeurt dit in combinatie met onderhoud aan de bestaande gebouwen.  Binnenkort  starten we met de bouw van rundveestallen in Lemelerveld, Didam en Beilen.

nieuwbouw varkensstal Lemele

De roosters en bolle vloeren voor de varkensstal in Lemele

Utiliteitsbouw

Het meest in het oog springend is natuurlijk het magazijn voor Wagenmans Wonen in Lemelerveld. Maar de recent opgeleverde nieuwe bedrijfshal met kantoren voor RKR in Zwolle mag ook zeker vermeld worden. De onderhouds- en verbouwwerkzaamheden bij de diverse tankstations van Gulf door geheel Nederland maken ook bijna wekelijks deel uit van onze planning.  De shop in Vriezenveen is opgeleverd en na de vakantie starten we de verbouw van Total de Lepelaer in Lelystad. Ook zijn we nagenoeg doorlopend bezig met betonwerk voor een regionaal infrabedrijf.

Magazijn Wagenmans Wonen Lemelerveld

Magazijn Wagenmans Wonen Lemelerveld

 

Kleinbouw

Vlak naast ons bedrijf zijn we enkele weken bezig geweest om een bestaand kantoorpand om te bouwen naar een woning met praktijkruimte. De bewoners zijn uitermate tevreden met het resultaat en dat is natuurlijk het allerbelangrijkst. Na de vakantie starten we o.a. met een uitbouw van een woning in Nijverdal.

Nu tijd voor een welverdiende  vakantie!