BEZOEK ONZE STAND OP DE RUNDVEE & MECHANISATIE VAKDAGEN IN HARDENBERG

Uitnodiging agrarische vakbeurs Hardenberg

Uitnodiging Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg 

Rundvee &  Mechanisatie Vakdagen  2018 in de Evenementenhal in Hardenberg

Noteer in uw agenda: van 30, 31 okt t/m 1 november 2018 vindt de 23e editie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Hardenberg plaats. 

Jaarlijks vindt voor de professionals uit de rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche een totaaloverzicht van producten en diensten in uw sector op de beursvloer plaats.  Toonaangevende fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche presenteren u hun aanbod. De laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaattechiek, stalinrichting, stallenbouw en voeding komen aan de orde.

Deelname Exel Lemele Bouw

Jarenlang is ook Exel Lemele Bouw, als ervaren stallenbouwer, op deze gerenommeerde beurs met een stand vertegenwoordigd.

Ook dit jaar vindt u ons in hal 6 op standnummer 663.

De reden dat wij elk jaar aanwezig zijn op de Rundvee &  Mechanisatie Vakdagen is dat deze beurs  dé ontmoetingsplaats voor professionals uit de sector is.  Jaarlijks treffen wij veel bestaande klanten: een vaste basis voor ons bedrijf.

Belangrijke thema’s in de agrarische bouw

Dit jaar zullen met name het renoveren van het dak van de bestaande stallen én het aanpassen van het melksysteem in de bestaande stal belangrijke thema’s zijn.

Uiteraard blijven nieuwbouw en ver-nieuwbouw van alle voorkomende agrarische gebouwen een constante factor binnen onze organisatie.

 

Wij ontmoeten u graag op onze stand nr. 663!

RMV Hardenberg

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen  Hardenberg