Jos Krisman 25 jaar in dienst

Jos Krisman jubilaris

Donderdag 10 oktober is de directie op visite geweest bij jubilaris Jos Krisman in Dalfsen. Jos was die dag 25 jaar in dienst.

Begonnen als timmerman met ambitie

Op 10 oktober 1994 kwam Jos als ambitieus timmerman binnen bij het bouwbedrijf. Middels een opleidingsplan, veel inzet en ambitie heeft hij de laatste jaren de functie van meewerkend uitvoerder.  Hij kenmerkt zich door een goede voorbereiding op de uit te voeren werkzaamheden, een stipte planning en een goede administratie. Belangrijke kwaliteiten voor een meewerkend uitvoerder.

25 Jaar in dienst

Bij een jubileum hoort de nodige aandacht en een gepast geschenk voor de jubilaris. Met een smakelijke taart  en een feestelijke bos bloemen werd de familie Krisman gefeliciteerd met 25 jaren van bijzonder prettige samenwerking. De huldiging zal op een later moment plaatsvinden tijdens de jaarlijkse feestavond met het personeel van Exel Lemele Bouw b.v.

Woord van dank

We danken Jos hartelijk voor 25 jaar trouwe inzet en loyaliteit aan ons bedrijf. Ook Martina heeft haar bos bloemen dik verdiend, zij steunt Jos volledig bij zijn werkzaamheden en is altijd trouw aanwezig bij bedrijfsaangelegenheden. Jos en Martina gefeliciteerd met dit jubileum en we hopen nog lang samen te mogen werken.