Jubilaris Jan Kleinlugtenbeld 12,5 jaar in dienst Exel Lemele Bouw

Huldiging jubilarissen in het memorabele jaar 2020 - Exel Lemele Bouw

Afsluiting van een heel bijzonder jaar 2020….

Einde van het jaar 2020….

2020: Een jaartal dat zeker de geschiedenisboeken in zal gaan. Corona hield ons allen stevig in de greep en de gevolgen ervan zijn nog niet te overzien. Wij danken heel in het bijzonder onze medewerkers voor hun motivatie en inzet tijdens deze onzekere periode. Jullie hebben laten zien dat wij óp en mét jullie kunnen bouwen: echte #doorbouwers!

Jubilarissen

Door de beperkingen het afgelopen jaar was het niet mogelijk om op feestelijke wijze onze jubilarissen in het zonnetje te zetten. Toch wilden we aan het eind van het jaar onze collega’s Jan Kleinlugtenbeld en Nicole Exel officieel feliciteren met hun 12,5 jarig dienstverband in het afgelopen jaar. Helaas een huldiging zonder handen schudden en korte toespraak, maar we hopen dit op een later moment alsnog, in het bijzijn van alle collega’s, te kunnen doen.

Dank aan onze opdrachtgevers

Uiteraard danken wij ook al onze relaties voor het in ons gestelde vertrouwen en de begripvolle samenwerking het afgelopen jaar. Wij hopen ook in 2020 weer actief, en in goede gezondheid, zaken met elkaar te kunnen doen.

Kerstvakantie

Vanwege kerstvakantie is ons bedrijf gesloten vanaf vrijdag 18 december 2020 tot maandag 4 januari 2021.

Bereikbaarheid tijdens vakantie

Uiteraard zijn wij voor bijzonderheden of schademeldingen bereikbaar voor onze klanten. Telefonisch zijn wij  te bereiken via het mobiele nummer van Hendrie Harmsen 06-45601499  .

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en vanaf 4 januari 2021 zijn wij u graag weer van dienst!