Ontwikkelingen in de agrarische sector

Sympathie voor agrarische sector

Als bouwbedrijf met veel sympathie voor de agrarische sector, zijn wij er trots op mee te mogen werken aan duurzame oplossingen voor alle uitdagingen waar deze sector mee geconfronteerd wordt. In dit geval een duurzaam separatiesysteem voor mestscheiding. Hierdoor ontstaat een mestvrije kraamstal. Dit zorgt voor een prettig leef- en werkklimaat voor mens en dier.

Bouwteam

In een bouwteam met onze buurman Jan Holsappel en Jovas  hebben onze vakmannen mee mogen denken en werken aan het bouwkundige deel van dit nieuwe systeem van mestscheiding in de stal van zeugenhouder Mark Wissink in Geesbrug.

 

De Boerderij

Dit nieuwe systeem, bedacht en ontwikkelt vanuit de sector zelf, heeft de aandacht getrokken van het vakblad “de Boerderij”.¬† Via onderstaande link is een video te bekijken.

 

Video | Mestvrije kraamstal voor zeugen door seperatiesysteem