2-onder-1 kap Vlierbrink Ommen

Ommen – Vlierbrink

De Vlierlanden in Ommen

Het nieuwbouwproject De Vlierbrink wordt gerealiseerd in de bestaande woonwijk De Vlierlanden. Naast de vrijstaande woningen en kavels die reeds gebouwd zijn, gaat er binnenkort een nieuw aanbod van woningen in verkoop. Met deze uitbreiding van nieuw aanbod in De Vlierbrink krijgt Ommen een bijzondere woonbuurt op een unieke locatie in De Vlierlanden.

De combinatie van groen en de gezelligheid van de stad is precies wat De Vlierbrink is. Een woonwijk die beiden biedt! Benieuwd naar de locatie waar het nieuwbouwproject wordt gebouwd? Bekijk hier het woningaanbod en meld je vrijblijvend aan als geïnteresseerde!

Wonen in De Vlierbrink

Rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen creëren een gevarieerd straatbeeld. De bakstenen gevels en de variatie in kapvormen geven de buurt een dorps en landelijk karakter.  Dit is goed te zien op de eerste schetsen van de woningen getoond op de website. De rijwoningen worden standaard gasloos opgeleverd. De twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen zijn in de basis aangesloten op gas. Optioneel kunnen de woningen gasloos worden opgeleverd. Verder zijn alle woningen voorzien van zonnepanelen.

Vrij wonen in het groen

Wonen in De Vlierbrink staat synoniem voor ruimte, vrijheid en groen! Gelegen tussen het Ommer bos en de bebouwde kom van Ommen is het een ideale locatie. Stap je het buitenleven in met een boswandeling of een kanotochtje op de Vecht of breng je een bezoek aan het fraaie winkelcentrum? Je bent vrij om te doen en laten wat je wilt in De Vlierbrink.

Voor meer informatie of interesse? Neem contact op via de website van De Vlierbrink.