Over Exel

       

Van links naar rechts: Hendrik Jan Exel, Anton Exel sr. en Anton Exel jr. 

Samen bouwen als familiebedrijf

Sinds 1964 is de familie Exel actief in de bouwwereld. Als echt familiebedrijf staat nu de 3e generatie aan het roer van Exel Lemele Bouw. Al 60 jaar hecht Exel Lemele waarde aan kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en passie. Het bouwbedrijf steunt daarbij op vijf pijlers:

  • Ontwikkelen met oog voor kwaliteit

Bij het ontwikkelen van een leefomgeving staat kwaliteit bij Exel Lemele hoog in het vaandel. Exel Lemele heeft een open oog voor verdere ontwikkeling in de bouw.

  • Bouwen met passie

Deskundigheid, reputatie, flexibiliteit, uitgekiende calculaties en nauwkeurige bouwplanning zijn bij het bouwen trefwoorden binnen een heldere, slagvaardige organisatie.

  • Toeleveren in eigen beheer

Beeldbepalend aan een gebouw zijn kozijnen, ramen, deuren en gevelvullende elementen. Belangrijk hierbij is een letterlijk sluitende oplossing. In onze eigen timmerfabriek, TIFA Lemele BV, worden kant-en-klare producten, onder KOMO-keur, geproduceerd. Prefab wordt steeds belangrijker in het bouwproces, want constante kwaliteit en snelheid bepalen de keuzes van opdrachtgevers.

  • Veelzijdigheid onder eigen dak

Doordat de werkmaatschappijen gebruik maken van elkaars diensten lopen kennis, kunde en capaciteiten uitstekend in elkaar over. Het voordeel voor de opdrachtgever hiervan is dat deze op maat bediend wordt. Klanttevredenheid is dan ook ons streven. Hiervoor is Exel Lemele uw partner.

  • Opleiden

Exel Lemele is een erkend leerbedrijf en dit zijn we niet zomaar: we investeren in het opleiden van jonge gemotiveerde vakkrachten om ook in de toekomst  kwaliteit te kunnen waarborgen met vakkundige opgeleide medewerkers.