Gestart met de bouw van rij van 4 woningen in Kloosterhaar

Diversiteit woningbouw Exel Lemele Bouw

Een veelzijdigheid aan woningen in opdracht!

De komende maanden timmert  met name onze afdeling woningbouw flink aan de weg! Om u een idee te geven welke projecten wij starten  geven wij u hierbij een korte impressie.

Rij van 4 woningen in Kloosterhaar

Aan de Greupe in Kloosterhaar zijn we gestart met de bouw van een rij van 4 woningen. De woningen zijn inmiddels allemaal verkocht.

Rij van 5 woningen in Gramsbergen

Aan de van der Esestraat in Gramsbergen zijn we gestart  met de bouw van een rij van 5 woningen. Ook deze woningen zijn allemaal verkocht aan mensen met een directe band met dit mooie stadje.  Een initiatief van Exel Vastgoed.

Dubbele woning in Lemele

In ons eigen mooie dorp zijn we gestart met de bouw van de laatste 2 woningen op het uitbreidingsplan Onder Venne. De woningen zijn beide verkocht. Onder Venne is een woonwijk in Lemele waar we zo’n 15 jaar geleden, als partner in Zonnevest Projectontwikkeling, gestart zijn met bouwplannen om inwoners de gelegenheid te bieden om in ons mooie dorp te kunnen blijven wonen.  Inmiddels is het gehele plan dus volgebouwd en heeft de woonwijk zeker een grote bijdrage geleverd aan de leefbaarheid en de toekomst van ons dorp.  We zijn benieuwd naar verdere ontwikkelingen in ons dorp.

Luxe vrijstaande woning Oude Mars Zwolle

In de villawijk Oude Mars in Zwolle gaan we deze zomer starten met de bouw van een luxe vrijstaande woning. De opdrachtgever van deze prachtige woning is een zakelijke relatie waar we al jarenlang het onderhoud en renovatie van hun zakelijke panden verzorgen. Het ontwerp van deze woning is gemaakt door @SKills Architect uit Ommen  in samenwerking met @Bouwtektuur in Dalfsen

Levensloopbestendige vrijstaande woning in Drogteropslagen

In het Drentse dorp Drogteropslagen starten we binnenkort met het bouwen van een levensloopbestendige vrijstaande woning. Het ontwerp van deze woning is volledig in samenspraak gegaan met de opdrachtgevers. Al hun woonwensen zijn vertaald in deze seniorenwoning waarvan zij nog jarenlang samen hopen te gaan genieten.

Landelijke vrijstaande woning in Hellendoorn

De afgelopen week hebben we opdracht gekregen voor de bouw van een landelijke vrijstaande woning in het buitengebied van Hellendoorn. Bij het ontwerp van deze woning zijn notariswoning, landelijk en onderhoudsarm uitgangspunten geweest.  Over het uiteindelijke ontwerp zijn we allemaal erg enthousiast!