jubilaris Harrie Koenjer met directie Exel Lemele Bouw

Jubilaris Harrie Koenjer met zijn vrouw Anja en directie Exel Lemele Bouw

Harrie Koenjer 25 jaar in dienst Exel Lemele Bouw

Jubilaris

Gisteravond werden Harrie en Anja Boerkamp, thuis in Lemelerveld, door de directie verrast met een taart en bloemen vanwege het 25 jarig dienstverband van Harrie bij ons bedrijf.

Vakkundige timmerman

Wat is een bouwbedrijf zonder vakmannen óp en mét wie we kunnen bouwen?  Harrie is zo’n typische vakman die zijn handen laat spreken en die je voor elke klus op pad kunt sturen. Een oplossingsgerichte timmerman met een rustig karakter die bijzonder geliefd is bij onze klanten.
Tijdens het gezellige bezoek, onder het genot van een stukje van de taart, werden herinneringen gedeeld en met elkaar hebben we de wens uitgesproken dat Harrie op een gezonde en plezierige wijze bij Exel zijn pensioen hoopt te gaan bereiken.  Daar gaan we samen voor!

Dankbaar

We danken Harrie dat hij al zo’n lange tijd een waardevol, vakkundig en loyaal lid van ons team is !