Halfvrijstaande woningen Vlierlanden Ommen

Volop woningbouw na de bouwvakvakantie!

Woningen bouwen na de bouwvak!

Woningen in opdracht

In Ommen, Lemele en Deventer starten we na de komende bouwvakvakantie met de bouw van een aantal halfvrijstaande en vrijstaande woningen.

Halfvrijstaande woningen

Op het plan de Vlierlanden in Ommen bouwen wij 2 halfvrijstaande woningen. De woningen zijn een afgeleide van onze standaard woningen met een geheel eigen plattegrond en eigentijdse gevelindeling.  Kleine details die juist het verschil maken bij het creëren van een “eigen” huis.

Vrijstaande woningen

Ook op het plan de Vlierlanden in Ommen gaan we een vrijstaande woning bouwen voor een jong en enthousiast gezin. Hun persoonlijke wensen en voorkeuren vormen de basis voor het uiteindelijke unieke ontwerp.  De bouwaanvraag voor deze royale woning is ingediend!

In ons eigen dorp Lemele, aan de Bulemansteeg,  hebben we deze week de paaltjes geslagen voor de bouw van een moderne vrijstaande woning.  Deze woning kenmerkt zich door grote glaspartijen, veel lichtinval en het toepassen van hout aan de gevels: helemaal van deze tijd.  Deze woning gaan we casco bouwen, een bouwmethode waarvoor wij zeker met raad en daad open staan. We kijken uit naar het eindresultaat!

Onze samenwerking met Innoblox heeft geleid tot de bouw van een vrijstaande woning op het plan Steenbrugge in Deventer.  Een prachtige woning die uitgevoerd zal worden in houtskeletbouw. Een eigentijdse en bewuste bouwmethode waarvan wij alle kennis en kunde, in de vorm van onze eigen timmerfabriek TIFA Lemele,  onder dak hebben. Dít in combinatie met de fraaie ontwerpen van Innoblox gaat vast een mooi project opleveren.  We kijken er naar uit om hier mee aan de slag te gaan!